arrow_back

Vacature: Cliëntenadviesraad zoekt kritische inwoner die adviseert over sociaal domein


De Cliëntenadviesraad zoekt iemand die kennis en ervaring heeft met de WaJong of de Participatiewet. Ook ouders/verzorgers van jongeren die met deze problematiek te maken hebben mogen solliciteren. Deze vacature is voor iemand die zich op vrijwillige basis wil inzetten, maar het is niet vrijblijvend.

Wat gaat u doen?

U maakt onderdeel uit van de adviesraad en geeft advies op de beleidsterreinen van het sociale domein. U bereidt de vergaderingen voor, neemt hieraan deel en u houdt uzelf op de hoogte van landelijke en regionale ontwikkelingen. U bent een vaste deelnemer van één van de werkgroepen. U schakelt soepel tussen de verschillende actoren en in de beleidsontwikkeling: beleidsmedewerkers, partners in de stad, ambtelijke organisaties, patiënten- en familieraden en belangenverenigingen. Er zijn gemiddeld tien vergaderingen per jaar. Daarnaast neemt u deel aan werkgroepen.

Wat bieden wij?

Een vergoeding conform de “Verordening rechtspositie wethouders, raads- en commissieleden Alphen aan den Rijn 2014”.

Meer weten over de Cliëntenadviesraad?

Kijk op de site van de Cliëntenadviesraad voor meer informatie.
Voor inhoudelijke vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Kees Slingerland, voorzitter van de adviesraad, 06-51614413, of Inge van der Heiden, beleidsambtenaar van de adviesraad, 06-46973155.

Solliciteren

Mail uw sollicitatiebrief (met motivatie) en CV naar ivanderheiden@alphenaandenrijn.nl onder vermelding van ‘vacature Cliëntenadviesraad’. De sluitingsdatum is 14 april 2017.



Reacties