arrow_back

Valentijnsactie: bewoners Westerhove en Magnolia verrast met deurbezoek


Speciaal voor Valentijnsdag werden de bewoners van Westerhove en Magnolia in Alphen verrast met een deurbezoek. Naast een goed gesprek aan de deur kregen ze ook een Valentijnskoek, gebakken door de leerlingen van het Groene Hart Leerpark.

Bewoners van Westerhove en Magnolia werden verrast met een Valentijnspakket van buurtteam Zeeheldenbuurt. In hun pakket kregen ze onder andere een Valentijnskoek. Deze koek hadden de leerlingen van de vierde klas van het Groene Hart Leerpark gebakken en ingepakt. In totaal ging het om zo’n zeshonderd koeken. De bewoners konden lekker genieten van de koek bij een kopje koffie.

Bij het afgeven van het Valentijnspakket was er ook tijd voor een gesprek met de bewoners. “Met hartverwarmende en soms hartverscheurende reacties, want sommige mensen hebben het niet makkelijk”, laat wijkagent Gretha van der Velde op Instagram weten. Dat beaamt ook gebiedsadviseur Anneke Janssen. Zij schrijft op Instagram: “Mooie en soms ook heftige verhalen aan de deur met koekjes van Groene Hart Leerpark, attenties van vrijwilligers en inzet vanuit Groene Hart Praktijkschool en Tom in de buurt.” Er werden ook tips gedeeld om babbeltrucs te kunnen voorkomen en er was oog voor eenzaamheid van de bewoners.

leerpark valentijn.jpgReacties