arrow_back

Verbroedering op Rijnplein tijdens feestje Nieuw Elan


Ondanks de laatste loodjes in de verkiezingsstrijd is er onderling tussen de partijen weinig haat en nijd. Zo werd het feestje van Nieuw Elan op het Rijnplein bezocht door kandidaten van ChristenUnie, Beter Alphen en RGL. Ook de VVD was op het Rijnplein.

Het Rijnplein is inmiddels echt het hart van de stad geworden. Zelfs in de kou met een snijdende wind kan Nieuw Elan hier een feestje bouwen. Helemaal Top verzorgde een aantal optredens en kreeg uiteindelijk dan toch de voetjes van de vloer én een polonaise met de Nieuw Elan beer voorop. Bij de stand was er glühwein en voor de foto verzamelden alle Nieuw Elanners zich op de trap van het plein.

Ook de VVD had domicilie gekozen op het Rijnplein. De caravan met een paar diehards stond buiten, de rest van de partij zat in Café Alphens aan de pils. De lijsttrekker van de ChristenUnie had zich in De Zaak gezellig bij de Nieuw Elangroep aangesloten. En, buiten waren zowel de nummer 3 van RGL als de nummer 2 van Beter Alphen van harte welkom. Verbroedering op het Rijnplein in verkiezingstijd!Reacties

Locatie