arrow_back

Verras jouw Valentijn met een bijzonder cadeau of verwenpakket van Archeon


Verras jouw Valentijn met een bijzonder cadeau uit de webshop van Archeon. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bronzen armband of ketting, een Romeins Parfumflesje en een bier pakket met onder andere het Archeon Drie Knopen bier. Of een door Archeon samengesteld verwenpakket voor jou en je Valentijn!

Het Valentijn verwenpakket bestaat uit een flesje Archeon Drie Knopen bier, een flesje Cava, chocomel, biologische zeep, rozenblaadjes, een potje Oudhollandse snoep, twee Valentijnbonbons en een Archeon ansichtkaart om zelf naar jouw Valentijn te versturen. Het Valentijn verwenpakket haal je al in huis voor € 16,95.

Archeon webshop

In de webshop van Archeon kun je allemaal leuke Archeon cadeaus, speelgoed en boeken in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan het stoere ridderspel, of een groot assortiment aan zwaarden en helmen. Welke helm past het beste bij jou? Of wil je liever knutselen? Zelf armbandjes maken van vilt en kaarsjes maken van bijenwas, zoals ze in de middeleeuwen deden.

Bestellen kan via webshop.archeon.nl. Daar vind je ook het hele assortiment van Archeon, met producten uit de verschillende tijdperken van het park.Reacties

Locatie