arrow_back

Zomer in aantocht: heerlijk terrasweer in Alphen aankomende tijd


Na regen komt zonneschijn gaat zeker op voor deze week. Waar de afgelopen dagen donkere wolken de lucht vullen en er regelmatig een hoosbui valt, is het dit weekend eindelijk dat terrasweer waar we allemaal naar smachten. Een voorbode voor de komende tijd. 

De terrassen mochten een aantal weken geleden eindelijk weer open, maar daar hebben we tot op heden nog niet echt van kunnen genieten. Met een paraplu op een terras, zonder zonnetje doet toch wel af aan de belevenis. Goed nieuws! De aankomende tijd wordt het steeds warmer en droger. Vanaf morgen begint de lente pas echt in Alphen. Zeker nu de terrassen waarschijnlijk vanaf 5 juni tot 22:00 uur open mogen, komt dit weer precies op tijd.

Warmer weer 

Op vrijdag 28 mei laat het zonnetje nog even op zich wachten, maar de temperatuur begint dan al een paar graden te stijgen. De dag begint nog overwegend bewolkt, maar het wolkendek maakt later plaats voor de zon. Vrijdag wordt het ongeveer 19 graden Celsius. Een voorbode voor de aankomende tijd. Dit weekend zal de temperatuur ook rond de 20 graden Celsius liggen, met een heerlijk zonnetje.

Volgende week is het ook nog overwegend zonnig in Alphen met hier en daar een wolkje. Het blijft droog en de temperatuur loopt op tot zo’n 24 graden Celsius. Dat betekent: de winterjassen kunnen de kast in en de zonnebrand kan tevoorschijn worden getoverd. Geen verkeerd begin van de maand waarin de zomer begint. 



Reacties