arrow_back

Zwemmen bij zwembad De Hoorn behoort tot de populairste uitjes van Nederland


Het populairste zwembad van 2020? Dat is zwembad De Hoorn in Alphen!

Fijnuit stelt jaarlijks een top 10 samen van de meest populaire uitjes. Dat veel uitjes in 2020 deels gesloten waren, was voor Fijnuit geen reden om de wedstrijd dit jaar niet te organiseren. “Juist dit jaar willen wij extra aandacht geven aan deze sector. De uitjes hebben het natuurlijk ook erg zwaar tijdens de coronacrisis.”

Naast zwembad De Hoorn waren er dit keer nog negen andere genomineerden. Dit zijn Megapret, Happy Farm, Museum Voorlinden, Monkeybos, Naturalis, Dinoland Zwolle, Center Parcs Zélande, Billybird park Drakenrijk, en Prehistorisch Dorp. De uiteindelijke top 10 is gebaseerd op uitgebreide statistieken en het bezoekersgedrag van ruim 1 miljoen bezoekers op de website Fijnuit over het jaar 2020.

Zwembad De Hoorn heeft de top 3 gehaald. Ze zijn namelijk op de derde plek geëindigd. Hiermee hadden ze alleen Dinoland Zwolle en Naturalis voor zich. “Trots zijn wij dat zwembad De Hoorn derde is geworden in de strijd naar het populairste uitje van Nederland op de website Fijnuit”, aldus De Thermen2.



Reacties

Locatie